mart 2012 Budva

Dragi srednjoškolci i srednjoškolke,

Vjerovatno ste svi već dobro upoznati da Juventas i Unija srednjoškolaca Crne Gore uveliko sprovode projekat ,,Srednjoškolski stav“, uz saradnju i finansijsku podršku Schüler Helfen Leben - SHL fondacije. Većina vas koja u učeničkom parlamentu svoje škole, imala je priliku da se upozna sa svim segmentima projekta tokom panel diskusija u svojim školama, održanim u prvom polugođu školske 2014/15 godine.

Glavni dio projekta predstavlja Nacionalna godišnja konferencija, koja će obuhvatiti 100 učesnika iz svih crnogorskih učeničkih parlamenta srednjih škola, a koja će se održati sredinom marta 2015. godine.Važno je istaći da će svi odabrani učesnici Konferencije (dvoje učenika po školi) imati priliku da osim usvajanja znanja i iskustva kolega iz Crne Gore i regiona, moći da se prijave za članstvo i rad u Uniji srednjoškolaca Crne Gore.

Kako aplicirati?

Potrebno je da svi zainteresovani popune i pošalju aplikativnu formu i video snimak na

 e-mail adresu Unije srednjoškolaca Crne Gore (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Aplikativnu formu možete preuzeti ovdje

Rok za prijavu: 15. februar 2015. godine

Pravo na učešće imaju svi srednjoškolci/ke iz Crne Gore koji su članovi učeničkih parlamenata svojih srednjih škola. Svi troškovi učesnika/ca Konferencije biće u potpunosti pokriveni, uključujući transport, smještaj, hranu i radni material.

POŽURI, PRIJAVI SE!