american flag-971804

Američka ambasada će početkom septembra 2014. godine organizovati omladinski kamp pod nazivom “Stories of Everyday Ethics“,  u saradnji sa NVO Juventas i NVO Atak. Kamp će okupiti 20 mladih iz različitih gradova Crne Gore, koji će imati priliku da se uz pomoć trenera iz američke organizacije The Moth usavrše u javnom govoru o različitim pitanjima iz oblasti etike.

Rok za prijavu je 27, jul 2014. godine.

Za učešće u kampu se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti  iz svih gradova Crne Gore, koji nisu imali dosadašnjeg iskustva u javnom govoru u ovakvom vidu događaja i koji posjeduju znanje engleskog jezika koje će im omogućiti da aktivno učestvuju u svim aktivnostima.

Učenici i studenti koji žele da se prijave, treba da  napišu esej na temu etike i vladavine prava i da isti, zajedno sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, broj telefona, adresa stanovanja i škola/fakultet koji pohađaju) pošalju na sledeću email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do 27.jula 2014. godine

Bitno je napomenuti da svi kandidati imaju obavezu da dostave esej koji je njihov samostalni rad, kao i da sam esej mora početi izjavom kojom se to potvrđuje. Izjavu, smjernice za izradu eseja kao i druge potrebne informacije možete pronaći na sledećem linku.