Poster-Podgorica-2

Drugo javno izvođenje druge grupe mladih će biti upriličeno u Sali Dodest u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović” u Podgorici u subotu 6. septembra u 20:00 sati.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom i ovaj put pružite podršku jedinstvenom izvođenju “Priča o svakodnevnim etičkim dilemama”, i uživate u pripremljenom programu.

pdfProgram - drugo javno izvođenje

Poster-Cetinje-2

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori u saradnji sa poznatom američkom organizacijom koja se bavi scenskom umjetnošću (umjetničkim pripovijedanjem) “The Moth” (u prevodu “Moljac” http://themoth.org/about) organizuje od 31. avgusta do 6. septembra, seriju radionica pod nazivom “Priče o svakodnevnim etičkim dilemama” za posebno odabranu grupu crnogorskih srednjoškolaca i studenata. Program će biti okončan sa dva javna izvođenja na kojima će srednjoškolci i studenti govoriti lične priče publici.

Prvo javno izvođenje priča prve grupe mladih biće održano u Zetskom domu na Cetinju, u petak 5. septembra u 20:00 sati.

Crnogorski učesnici u programu pridružiće se impresivnoj listi „The Moth” izvođača na kojoj su glumica Moli Ringvald (Molly Ringwald), pisac Salman Ruždi (Salman Rushdie), hiphop legenda Deril DMC Medanijels (Darryl “DMC” McDaniels), astronaut Majkl Masimino (Michael Massimino) i bivši sekretar za medije u Bijeloj kući Džo Lokhart (Joe Lockhart).

Lokalni partneri Ambasade SAD na ovom projektu su nevladine organizacije “Juventas”, “ATAK” (Alternativna teatarska aktivna kompanija) i “MAYAA” (Crnogorsko-američko udruženje bivših učesnika programa obrazovne razmjene u SAD).

Pozivamo Vas da prisustvujete jedinstvenim izvođenjima “Priča o svakodnevnim etičkim dilemama”, i uživate u pripremljenom programu.

pdfProgram - prvo javno izvođenje

S poštovanjem,